Skip to main content

Toegankelijkheidsverklaring huurvragen.be

Huurvragen.be streeft ernaar haar website toegankelijk te maken. Wij hanteren daarbij dezelfde richtlijnen die voor overheidsinstanties gelden. Deze zijn gebaseerd op het bestuursdecreet van 7 december 2018 waarmee de Europese Richtlijn 2016/2102 is omgezet.

Deze toegankelijkheidsverklaring is van toepassing op de website www.huurvragen.be.

Deze verklaring en onderstaande nalevingsstatus is voor het laatst herzien op 18 december 2023.

Nalevingsstatus

Deze website voldoet NIET volledig aan

Web Content Accessibility Guidelines versie 2.1 niveau AA

Volgende elementen zijn niet of niet volledig toegankelijk:

  • Pdf schema’s over de opzegtermijn zijn niet toegankelijk omdat ze geen logische flow hebben. Gebruik daarom beter de gewone webpagina’s. Andere pdf-documenten zijn wel toegankelijk.
  • Op deze website worden ook Word-documenten aangeboden. Word-documenten vertonen soms problemen in verband met de toegankelijkheid. In de mate van het mogelijke hebben we voor deze documenten ook een pdf-versie voorzien.

Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 18/12/2023.

De toegankelijkheidscontrole werd uitgevoerd door Webdesign Stekkedoos.

Opmerking

Huurvragen.be is niet verplicht om een beleid te voeren rond toegankelijkheid. Deze is enkel van toepassing op overheidsinstanties. Maar huurvragen.be engageert zich voor een inclusieve maatschappij waarbij toegankelijke websites een belangrijke rol spelen.

Feedback

Ondervindt u toch problemen bij het gebruik van deze website? Hebt u een vraag of opmerking over de toegankelijkheid van huurvragen.be of over deze toegankelijkheidsverklaring?
Neem contact op via het telefoonnummer 016 25 05 14 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Huurdersbond Vlaams-Brabant 
Tiensevest 106 bus 48 - 3000 Leuven